Brørup svømmebad åbningstider

Åbningstider – Brørup Svømmebad

Åbningstider

Forside · Nyt · Fotos · Kiosk · Åbningstider · Billetpriser · Udlejning · Klargøring og opstart · Morgensvømning · Historie · Pressen skriver · Kontakt.

Moderne Friluftsbad i Brørup

Åbningstider, adresse og kørselsvejledning til Brørup Svømmebad. Åbningstider i dag for Brørup Svømmebad. Andre steder i nærheden. Kørselsvejledning.

Brørup Svømmebad – VisitVejen

Priser

10. nov. 2022 — Find åbningstider for firmaet Brørup Svømmebad i Nørregade 106, 6650, Brørup såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, …

Brørup Svømmebad – Facebook

Svømmebad | Brørup | VisitVejen

Brørup Svømmebad er friluftsbad med moderne faciliteter. I badets offentlige åbningstid er der altid en livredder til stede. Snup en forfriskende dukkert i …

Tag en dukkert i Brørup Svømmebad, og nyd en eftermiddag med vandleg i det skønne 27° C varme vand.

Åbningstider: Brørup Svømmebad – Alle-abningstider.dk

Brørup Svømmebad Åbningstider – FindAaben

Brørup Svømmebad – Discover Denmark

Det bliver dyrt: Svømmebad ramt af alvorlige rørskader få …

Brørup Svømmebad | Planlæg dit besøg i Brørup med Discover Denmark

Brørup Svømmebad er friluftsbad med moderne faciliteter. I badets offentlige åbningstid er der altid en livredder til stede. Snup en forfriskende dukkert i det 26-28 grader opvarmede bad eller slap af i områdets grønne områder hvor der er god mulighed for at solbade og spille bold. Til de mindste findes også et mindre badebassin. Det store bassin måler 12,5 x 25 og har 3 vipper samt en rutschebane. Ved bassinerne findes en servicebygning med omklædning og bad og bliver du lækkersulten kan du forsyne dig med is, slik, chips og drikkevarer i svømmebadets kiosk. 

Svømmebadet har åbent i perioden maj-august og åbningstiderne varierer så hold øje med svømmebadets hjemmeside. 

Brørup Friluftsbad – 17km fra Holme Å Campingplads

Det bliver dyrt: Svømmebad ramt af alvorlige rørskader få dage før premieren | jv.dk

Nu skal bassinerne tømmes for vand, og der skal graves ned og undersøges yderligere. Åbningen forventes at komme i weekenden 18.-19. juni.

Campingferie tæt på Brørup Friluftsbad – 17km fra Holme Å Campingplads

Hold din næste campingferie på vores familie venlige campingplads Holme Å Camping, oplev friluftsbadet, Brørup Friluftsbad kun 17km fra campingpladsen.

Keywords: brørup svømmebad åbningstider