Christel pixi instagram

CHRISTEL PIXI (@christelpixi) • Instagram photos and videos

26k Followers, 661 Following, 5651 Posts – See Instagram photos and videos from CHRISTEL PIXI (@christelpixi)

CHRISTEL PIXI (@christelpixi) • Instagram photos and videos

25.7k Followers, 656 Following, 5637 Posts – See Instagram photos and videos …

CHRISTEL PIXI on Instagram: “Så er der mandags portræt …

CHRISTEL PIXI på Instagram: “Så er der mandags portræt💪🏻 @kennethnguyen kom tilfældigt forbi til en af mine sidste træninger inden Korpset, hård træning med bedste coach @lysholmdehn – her er vi lige blevet færdige. Så poserer lige i gården med jernsmag i munden og Pinocchio-ben som en boss ☀️”

645 Likes, 22 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Så er der mandags portræt @kennethnguyen kom tilfældigt forbi til en af mine …

644 Likes, 22 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Så er der mandags portræt💪🏻 @kennethnguyen kom tilfældigt forbi til en af mine sidste træninger inden Korpset, hård træning med bedste coach @lysholmdehn – her er vi lige blevet færdige. Så poserer lige i gården med jernsmag i munden og Pinocchio-ben som en boss ☀️”

CHRISTEL PIXI on Instagram: “Nu Fastelavnsbolle guide …

CHRISTEL PIXI på Instagram: “Nu Fastelavnsbolle guide-simpel go to. Hvis du skal have den HELT detaljeret ranking, så gå til min IGTV. Jeg har testet alle de steder i København som i har anbefalet, og det blev til et 25 min. langt ædegilde og det er helt perfekt. Se mere i min IGTV- vidste du at salget af Fastelavnsboller er steget med 70% i år? Jeg elsker det☀️Jeg har lavet fastelavnsbolle guide i mange år, og de har aldrig været så juicy som i år og det er fantastisk hvor meget kærlighed der ligges i alle steder. Men lad os kigge lidt på placering, husk at mad er som musik, og det er en smags sag, jeg beskriver meget nøje i min guide i min IGTV, hvad de forskellige fastelavnsboller kan⭐️ Her kan du se ⭐️ranking fra billede 1 også swiper du bare derudaf. Bon Appetit🔸HART Bageri Solbær🔸Andersen Bakery Mandel Vanilje 🔸Dessertdragen Hindbær🔸Andersen Bakery Solbær🔸Alice Cph🔸Lagekagehuset Vaniljecreme🔸Buka 🔸Brød🔸Hart🔸BrødJeg ved at Cafe Kaf, La Glace, Andersen Maillard og Leckerbaer også laver nogle gode i den kommende uge, husk at pre-order☀️ Del gerne eller tag dem du skal på Fastelavnsbolle tur med, og husk, den perfekte Fastelavnsbolle er køen og cykelturen værd❤️”

860 Likes, 53 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Nu Fastelavnsbolle guide-simpel go to. Hvis du skal have den HELT detaljeret ranking, …

860 Likes, 53 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Nu Fastelavnsbolle guide-simpel go to. Hvis du skal have den HELT detaljeret ranking, så gå til min IGTV. Jeg har testet alle de steder i København som i har anbefalet, og det blev til et 25 min. langt ædegilde og det er helt perfekt. Se mere i min IGTV- vidste du at salget af Fastelavnsboller er steget med 70% i år? Jeg elsker det☀️Jeg har lavet fastelavnsbolle guide i mange år, og de har aldrig været så juicy som i år og det er fantastisk hvor meget kærlighed der ligges i alle steder. Men lad os kigge lidt på placering, husk at mad er som musik, og det er en smags sag, jeg beskriver meget nøje i min guide i min IGTV, hvad de forskellige fastelavnsboller kan⭐️ Her kan du se ⭐️ranking fra billede 1 også swiper du bare derudaf. Bon Appetit🔸HART Bageri Solbær🔸Andersen Bakery Mandel Vanilje 🔸Dessertdragen Hindbær🔸Andersen Bakery Solbær🔸Alice Cph🔸Lagekagehuset Vaniljecreme🔸Buka 🔸Brød🔸Hart🔸BrødJeg ved at Cafe Kaf, La Glace, Andersen Maillard og Leckerbaer også laver nogle gode i den kommende uge, husk at pre-order☀️ Del gerne eller tag dem du skal på Fastelavnsbolle tur med, og husk, den perfekte Fastelavnsbolle er køen og cykelturen værd❤️”

CHRISTEL PIXI on Instagram: “Over Atlanten, soon in your TV …

Over Atlanten, soon in your TV! Sweet and amazing @nicolajkopernikus and I didn’ …

CHRISTEL PIXI on Instagram: “Må hver dag være en …

CHRISTEL PIXI på Instagram: “Må hver dag være en doughnut dag⭐️ I morges lavede jeg Doughnuts til @idawohlert og @adamduvaahall og de var lige præcis som de skulle være, fluffy, søde, perfekt stegt og crispy udenpå. Jeg elsker mit arbejde, også når uret ringer kl 3.45 og man står op med solen. ☀️ jeg syntes du skal lave doughnuts denne weekend. Ind på Christelpixi.com eller klik på link i bio for opskrift⭐️”

640 Likes, 23 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Må hver dag være en doughnut dag⭐️ I morges lavede jeg Doughnuts til @idawohlert og …

639 Likes, 23 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Må hver dag være en doughnut dag⭐️ I morges lavede jeg Doughnuts til @idawohlert og @adamduvaahall og de var lige præcis som de skulle være, fluffy, søde, perfekt stegt og crispy udenpå. Jeg elsker mit arbejde, også når uret ringer kl 3.45 og man står op med solen. ☀️ jeg syntes du skal lave doughnuts denne weekend. Ind på Christelpixi.com eller klik på link i bio for opskrift⭐️”

CHRISTEL PIXI on Instagram: “En tur i vandet, nulstil og …

CHRISTEL PIXI on Instagram: “En tur i vandet, nulstil og genstart og alt det der. En tur i bølgen blå er noget af det bedste jeg ved, selv når det er gråt og trist og kedeligt, er en tur i bølgen altid godt for noget. Og helt uden vi har lagt mærke til det, så er det blevet forår, og når du kigger ud af vinduet kl17 i dag, så bemærk lige at det stadig er lyst ☀️🤸🏼‍♀️”

1025 Likes, 18 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “En tur i vandet, nulstil og genstart og alt det der. En tur i bølgen blå er noget af …

1,023 Likes, 18 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “En tur i vandet, nulstil og genstart og alt det der. En tur i bølgen blå er noget af det bedste jeg ved, selv når det er gråt og trist og kedeligt, er en tur i bølgen altid godt for noget. Og helt uden vi har lagt mærke til det, så er det blevet forår, og når du kigger ud af vinduet kl17 i dag, så bemærk lige at det stadig er lyst ☀️🤸🏼‍♀️”

CHRISTEL PIXI on Instagram: “Oaxaca Mexico, is an …

138 Likes, 18 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Oaxaca …

CHRISTEL PIXI on Instagram: “Jeg havde æren af at flyve til …

CHRISTEL PIXI på Instagram: “Jeg havde æren af at flyve til Toscana og kreere en bryllupskage, som passede ind i stemningen i her midt på landet i Toscana, den skulle være let og frisk og flot. Det blev til Italiensk Marengs Pavlova med blåbær/citron kompot, frisk vaniljecreme, citroncreme med masser af friske figner og bær, alle råvarer hentet lige om hjørnet. En helt speciel kage til en helt i gennem fantastisk og speciel dag ❤️ #kirkwilkins”

1616 Likes, 26 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Jeg havde æren af at flyve til Toscana og kreere en bryllupskage, som passede ind i …

1,614 Likes, 25 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Jeg havde æren af at flyve til Toscana og kreere en bryllupskage, som passede ind i stemningen i her midt på landet i Toscana, den skulle være let og frisk og flot. Det blev til Italiensk Marengs Pavlova med blåbær/citron kompot, frisk vaniljecreme, citroncreme med masser af friske figner og bær, alle råvarer hentet lige om hjørnet. En helt speciel kage til en helt i gennem fantastisk og speciel dag ❤️ #kirkwilkins”

CHRISTEL PIXI on Instagram: “Kanelsnegle Kagedame level …

CHRISTEL PIXI på Instagram: “Kanelsnegle Kagedame level 10.000💜”

897 Likes, 24 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Kanelsnegle Kagedame level 10.000 ”

896 Likes, 24 Comments – CHRISTEL PIXI (@christelpixi) on Instagram: “Kanelsnegle Kagedame level 10.000💜”

Keywords: christel pixi instagram