Domesticeret krydsord

DOMESTICERE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 30 løsningsforslag for ordet DOMESTICERE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til DOMESTICERE.

Synonym for Domesticere – Synonymbog.com

domesticere anvendes sjældent i krydsord. Det er uklart, om Domesticere er inkluderet i Den Danske Ordbog. Ord der begynder med domesticere.

Synonym for Domesticerer – Synonymbog.com

domesticerer anvendes sjældent i krydsord. … Synonymer er ord med lignende betydninger, der kan fungere som erstatninger for hinanden. En historie bliver så …

Synonymer for DOMESTICERE – Krydsord

Synonymer for DOMESTICERE

Liste over synonymer til det ord DOMESTICERE og 24 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Domesticere i krydsord og synonymer

Domesticere i krydsord og synonymer – Krydsord Bog

Alle krydsord og synonymer der bruger ordet domesticere og find ud af, hvor ordet domesticere bruges og synonymer i krydsord.

Alle krydsord og synonymer der bruger ordet domesticere og find ud af, hvor ordet domesticere bruges og synonymer i krydsord

Hvad er oversættelsen af “domesticering” i engelsk? – Bab.la

The cultivation of barley, dates, olives and lentils, and the domestication of sheep and goats, rather than hunting, predominated. more_vert.

DOMESTICERET DYR – engelsk oversættelse – Bab.la

Some say plants are not sentient beings but who are humans to decide that a jellyfish is less than a porcupine or a domesticated animal? more_vert.

Amerikas oprindelige folk – Wikipedia, den frie encyklopædi

Domesticeringen af majs var en proces, der forløb over tusinder af år med selektiv forædling. Både inuitter, den oprindelige befolkning i Alaska og det …

Kan man holde ræv som kæledyr? | idényt – idenyt

Kan man holde ræv som kæledyr? | idényt

Det må dog ikke være en ræv, man har fanget ude i naturen. Det skal være domesticerede ræve, som er opdraget i fangenskab. Helt nøjagtigt hvad den danske …

Ræve er i familie med hunden. Så hvorfor er der ikke flere, der holder ræve som kæledyr – ligesom ireren Patsy Gibbons og hans tre ræve i snor?

Keywords: domesticeret krydsord