Henviser synonym

Synonym for Henvise – Synonymbog.com

Betydninger ; 1. · Synonym referere · holde sig til henholde sig til referere til trække frem hive frem fremtrække · henviser ( ; 2. · Synonym anvise · sælge · henviser …

henvise — Den Danske Ordbog – Ordnet

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet HENVISER som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til HENVISER.

HENVISER – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

I fx referater bruger man ordet ad når man henviser til de forskellige punkter. Skal ad skrives med stort eller lille, fx Ad pkt. 1 eller ad pkt. 1? Og er …

henvise — sproget.dk

Synonym til henviser på 5 bokstaver. viser · Synonym til henviser på 6 bokstaver. sikter · Synonym til henviser på 7 bokstaver. anfører · Synonym til henviser på 8 …

Synonym til HENVISER – Synonymer.no

Finn synonymer til henvise og andre relaterte ord. … Leter du etter synonymer til henvise? Vi har 29 synonymer for ordet henvise på bokmål. Annonsering.

Hva er synonym til HENVISER? Søk og finn løsningen i ordboka.

Synonymer for henvise på bokmål – Norsk synonymordbok

Synonym til henvise på norsk bokmål

17. maj 2022 — … er blevet synonym for afskaffelse af kontrollen ved de indre grænser og for fri bevægelighed i Europa. Sådan henviser du.

Finn synonymer til henvise og andre relaterte ord. Gratis norsk synonymordbok på nett.

Schengen – Publications Office of the European Union

Schengen – Publications Office of the EU

Synonym. Henviser til et tegn der har mindst én betydning fælles med den aktuelle … Henviser til kernetegnet i en gruppe af nummertegn (se nedenfor).

Details of the publication

Tegnets betydning – tegnsprog.dk

Behov for synonymer til HENVISER for å løse et kryssord? Henviser har 13 treff. … Henviser er 8 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 5 konsonanter.

Synonym til HENVISER i kryssord – Kryssordbok

Synonym til HENVISER i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Mange oversatte eksempelsætninger, der indeholder “Synonym” – Dansk-Tysk … virkning på dem, hvis adfærd sanktionerne skal påvirke; der henviser til, …

Behov for synonymer til HENVISER for å løse et kryssord? Henviser har 13 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Synonym – Danske oversættelse – Linguee.dk

Keywords: henviser synonym