Kira skov instagram

Kira Skov (@kiraskov) • Instagram photos and videos

6489 Followers, 263 Following, 1009 Posts – See Instagram photos and videos from Kira Skov (@kiraskov)

Kira Skov (@kiraskov) • Instagram photos and videos

6456 Followers, 261 Following, 1006 Posts – See Instagram photos and videos …

Kira Skov on Instagram: “Tillykke med fødseldagen til verdens …

Kira Skov på Instagram: “Tillykke med fødseldagen til verdens dejligste Silas! ♥️ @silas_2nd_blood”

8. aug. 2020 — 174 Likes, 5 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Tillykke med fødseldagen til verdens dejligste Silas! ♥️ @silas_2nd_blood”

174 Likes, 5 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Tillykke med fødseldagen til verdens dejligste Silas! ♥️ @silas_2nd_blood”

Kira Skov on Instagram: “Idag er det min dag i toppen af …

Kira Skov on Instagram: “Idag er det min dag i toppen af poppen. Det var en helt særlig dag for mig, fuld af overraskelser og kærlighed. Se med i aften hvor jeg deler lidt af min historie og hører de 6 fantastiske og meget forskellige fortolkninger af mine sange. Det var meget rørende. Sikke en gave!! ♥️Tune ind på TV2 kl.20.00 eller allerede nu på TV2 play! #toppenafpoppen #tv2 #steenjørgensen #irisgold #soleima #martinbrygmann #maximilian #nicklassahl #kiraskov #cras”

17. sep. 2022 — 426 Likes, 20 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Idag er det min dag i toppen af poppen. Det var en helt særlig dag for mig, …

426 Likes, 20 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Idag er det min dag i toppen af poppen. Det var en helt særlig dag for mig, fuld af overraskelser og kærlighed. Se med i aften hvor jeg deler lidt af min historie og hører de 6 fantastiske og meget forskellige fortolkninger af mine sange. Det var meget rørende. Sikke en gave!! ♥️Tune ind på TV2 kl.20.00 eller allerede nu på TV2 play! #toppenafpoppen #tv2 #steenjørgensen #irisgold #soleima #martinbrygmann #maximilian #nicklassahl #kiraskov #cras”

Kira Skov on Instagram: “❤️#thailand”

Kira Skov on Instagram: “❤️#thailand”

254 Likes, 5 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: … kiraskov Today we release another song off my upcoming album “My heart is a mountain”.

253 Likes, 5 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “❤️#thailand”

Kira Skov on Instagram: “❤️”

Kira Skov på Instagram: “❤️”

99 Likes, 2 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “❤️” … kiraskov Turnerer i lidt forskellige konstallationer som en del af vinterjazzens …

99 Likes, 2 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “❤️”

Kira Skov on Instagram: “Oh the joy!!! I’m in love with all of these …

Kira Skov on Instagram: “Oh the joy!!! I’m in love with all of these women! ❤️”

59 Likes, 2 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Oh the joy!!! I’m in love with all of these women! ❤️”

58 Likes, 2 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Oh the joy!!! I’m in love with all of these women! ❤️”

Kira Skov on Instagram: “Oldemor!❤️”

Kira Skov på Instagram: “Oldemor!❤️”

77 Likes, 5 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Oldemor! … kiraskov Turnerer i lidt forskellige konstallationer som en del af vinterjazzens …

77 Likes, 5 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Oldemor!❤️”

Maria og jeg alene på landevejen! Igår til samtale og koncert …

Kira Skov on Instagram: “Maria og jeg alene på landevejen! Igår til samtale og koncert med bandet på Politikens scene på kulturmødet Mors. Her til formiddag på dybt vand som gæst på P1 live i “Klog på ord”. Fandt efterfølgende en limfjordsperle af en østersbar i Glyngøre og er nu på vej til litteratur festivalen på Louisiana, hvor jeg interviewes om teksterne til “The echo of you”og inspirationen fra litteraturen, efterfulgt af en koncert med sangene fra udgivelsen! Vi ses! ❤️ #theechoofyou #kulturmødet #litteraturfestival #louisianamuseum #mariajagd #p1”

145 Likes, 6 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Maria og jeg alene på landevejen! Igår til samtale og koncert med bandet på Politikens scene på …

144 Likes, 6 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Maria og jeg alene på landevejen! Igår til samtale og koncert med bandet på Politikens scene på kulturmødet Mors. Her til formiddag på dybt vand som gæst på P1 live i “Klog på ord”. Fandt efterfølgende en limfjordsperle af en østersbar i Glyngøre og er nu på vej til litteratur festivalen på Louisiana, hvor jeg interviewes om teksterne til “The echo of you”og inspirationen fra litteraturen, efterfulgt af en koncert med sangene fra udgivelsen! Vi ses! ❤️ #theechoofyou #kulturmødet #litteraturfestival #louisianamuseum #mariajagd #p1”

Kira Skov on Instagram: “Glæder mig helt vildt til at spille med …

Kira Skov on Instagram: “Glæder mig helt vildt til at spille med de her vilde kvinder fra sekstetten Who killed Bambi ved kyssetrappen på Ofelias plads kl.17 her til eftermiddag. Mette Dahl Kristensen har lavet dugfriske arrangementer til et uddrag af sange fra mit samlede katalog, helt fra Kindred Spirits, til Memories, When we were gentle, In the Begining, I nat blir vi gamle og spirit tree. Sikke en gave! Koncerten er gratis! Vi ses på vandet! ♥️🌞#whokilledbambi #kyssetrappen #ofeliasplads #mettedahlkristensen #livemusic #cph #goboats”

73 Likes, 2 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Glæder mig helt vildt til at spille med de her vilde kvinder fra sekstetten Who killed Bambi ved …

73 Likes, 2 Comments – Kira Skov (@kiraskov) on Instagram: “Glæder mig helt vildt til at spille med de her vilde kvinder fra sekstetten Who killed Bambi ved kyssetrappen på Ofelias plads kl.17 her til eftermiddag. Mette Dahl Kristensen har lavet dugfriske arrangementer til et uddrag af sange fra mit samlede katalog, helt fra Kindred Spirits, til Memories, When we were gentle, In the Begining, I nat blir vi gamle og spirit tree. Sikke en gave! Koncerten er gratis! Vi ses på vandet! ♥️🌞#whokilledbambi #kyssetrappen #ofeliasplads #mettedahlkristensen #livemusic #cph #goboats”

Keywords: kira skov instagram