Kort til kirken

KORT TIL KIRKEN – Find en kirke

kort m. luftfoto til alle kirker og Google Street-view til langt de fleste kirkebygninger under Den Danske Folkekirke, – med oplysning om: adresse, foto, …

Nyttige oplysninger om alle danske folkekirker

Produkt detaljer – kirkefondet

kirkefondet: Produkt detaljer

Kirkefondet har udgivet en smuk æske med 6 forskellige kategorier af kort i visitkortstørrelse, der kan give de besøgende i kirken, konfirmanderne m.fl. en …

KORT TIL KIRKEN – Find en kirke | Slægtsforskning, Slægt

KORT TIL KIRKEN – Find en kirke Historie. Mere i samme stil. Connie Sørensen. 203 følgere. korttilkirken. Nyttige oplysninger om alle danske folkekirker.

11-02-2015 – Nyttige oplysninger om alle danske folkekirker

Kirke – kort på Krak

Kort over Danmark. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere.

KORT TIL KIRKEN – Find en kirke | Slægtsforskning, Danmark

KORT TIL KIRKEN – Find en kirke Lockscreen. More like this. Til stede i nuet. 156 followers. korttilkirken. Nyttige oplysninger om alle danske folkekirker.

Korttilkirken.dk – urlm.dk

www.Korttilkirken.dk – KORT TIL KIRKEN

Korttilkirken er rangeret 36.440 i Danmark. ‘KORT TIL KIRKEN – Find en kirke.’ Analyse; Besøgende; Indhold; Links; Server. 36.440 …

I Danmark, er Korttilkirken.dk rangeret som 36.440, med et estimeret månedligt besøgsantal på 1.666. Klik for at se andre data omkring dette website.

Folkekirken i kort – fkuv.dk

Folkekirken i kort | fkuv.dk

Folkekirken er inddelt i stifter, provstier og sogne, som dækker hele landet. Med kortet nedenfor kan man se, hvordan kirken er organiseret.

Folkekirken er inddelt i stifter, provstier og sogne, som dækker hele landet. Med kortet nedenfor kan man se, hvordan kirken er organiseret. Kortet består af tre lag. Det øverste lag består af stifterne, som provstierne og sogne er organiseret under. Provstierne samler et antal sogne, og det sidste lag viser sognene, som udgør kernen i den kirkelige organisation. Der er to slags sorte linjer på kortet. De tykke streger viser stiftsgrænserne, og de næsttykkeste viser provstigrænserne. Linjerne er til stede, så man nemmere kan se, hvordan sognene og provstierne er organiseret.Kortet er interaktivt, og lige som de andre kort kan man bevæge kortet ved at holde venstremusetast nede og bevæge musen. Man kan zoome ved at bruge scroll-funktionen på musen eller ved at bruge plus- og minus-knapperne på kortet. Det særlige ved dette kort er, at man kan vælge lagene fra eller til, så man fx kun ser provstierne. Man kan også klikke på provstierne og sognene for at se, hvad de er organiseret under.Nederst på denne side kan man finde en guide til, hvordan man gør dette, og hvordan man får mere information frem om områderne.

Keywords: kort til kirken, kirker i danmark kort