Lars løkke instagram

Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) • Instagram photos and …

101k Followers, 124 Following, 1016 Posts – See Instagram photos and videos from Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke)

Lars Løkke Rasmussen on Instagram: “Valgkamp og …

Lars Løkke Rasmussen på Instagram: “Valgkamp og efterårsferie.I dag har jeg sat mig bag rattet på Moderaternes, lilla autocamper. Nu vil jeg køre landet rundt for at snakke med danskerne.Vil du mødes til en snak?Så hop ind på @moderaterne og få daglige opdateringer om vores køreplaner.Vi ses på landevejen!”

2119 Likes, 64 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Valgkamp og efterårsferie. I dag har jeg sat mig bag rattet på Moderaternes, …

2,118 Likes, 64 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Valgkamp og efterårsferie.I dag har jeg sat mig bag rattet på Moderaternes, lilla autocamper. Nu vil jeg køre landet rundt for at snakke med danskerne.Vil du mødes til en snak?Så hop ind på @moderaterne og få daglige opdateringer om vores køreplaner.Vi ses på landevejen!”

Lars Løkke Rasmussen on Instagram: “Tak til Sólrun og mine …

Lars Løkke Rasmussen på Instagram: “Tak til Sólrun og mine tre “børn” for en dejlig fødselsdagsaften – og tak for mange søde hilsener i dagens løb. Der var en gang, hvor jeg ville have tænkt, at 56 år er m e g e t gammel. Sjovt som man ændrer syn på det som årene går.”

5497 Likes, 243 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Tak til Sólrun og mine tre “børn” for en dejlig fødselsdagsaften – og tak for …

5,497 Likes, 243 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Tak til Sólrun og mine tre “børn” for en dejlig fødselsdagsaften – og tak for mange søde hilsener i dagens løb. Der var en gang, hvor jeg ville have tænkt, at 56 år er m e g e t gammel. Sjovt som man ændrer syn på det som årene går.”

Lars Løkke Rasmussen on Instagram: “Mange af jer har spurgt …

Lars Løkke Rasmussen på Instagram: “Mange af jer har spurgt, om man kan få en signeret udgave af min nye bog. Det har jeg undersøgt – og Politikens Boghal har organiseret det sådan:Indtil torsdag (3/9) kl. 10 kan du købe bogen hos dem for 250,- kr. + fragt (20,- kr.).Betal 270,- kr. til Boghallens mobilepay-nummer xxxxx og send din bestilling til Politikensboghal@pol.dk med overskriften ”Om de fleste og det meste”. Husk dit telefonnummer, navn og adresse i mailen. Skriv, hvis du ønsker bogen signeret til dit navn og du vil få en personlig hilsen fra mig.Hav en dejlig dag.”

1721 Likes, 64 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Mange af jer har spurgt, om man kan få en signeret udgave af min nye bog.

1,718 Likes, 64 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Mange af jer har spurgt, om man kan få en signeret udgave af min nye bog. Det har jeg undersøgt – og Politikens Boghal har organiseret det sådan:Indtil torsdag (3/9) kl. 10 kan du købe bogen hos dem for 250,- kr. + fragt (20,- kr.).Betal 270,- kr. til Boghallens mobilepay-nummer xxxxx og send din bestilling til Politikensboghal@pol.dk med overskriften ”Om de fleste og det meste”. Husk dit telefonnummer, navn og adresse i mailen. Skriv, hvis du ønsker bogen signeret til dit navn og du vil få en personlig hilsen fra mig.Hav en dejlig dag.”

Lars Løkke Rasmussen on Instagram: “Tillykke Sólrun I …

Tillykke Sólrun I dag fylder Sólrun 50 år. Jeg er så heldig, at jeg har …

Lars Løkke Rasmussen on Instagram: “E F T E R L Y S N I N G …

Lars Løkke Rasmussen på Instagram: “E F T E R L Y S N I N GKan sagtens se Clickbait-overskriften for mig: “Forladt af sin sidste ven”, men gør det alligevel, for jeg har simpelthen brug for din hjælp:Vores ældste hund, Beauty (t.h.), blev i går aften skræmt til flugt af kanonslag ved vores hus i Græsted – og vi har ikke set hende siden. Normalt vil hun selv søge hjem, men vi har ikke haft vores daglige gang i Græsted i mange år, og hun er samtidig blevet en ældre dame. Vi er meget bekymrede for hende.Hvis du har set Beauty, må du meget gerne ringe på 21659015.”

6544 Likes, 282 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “E F T E R L Y S N I N G Kan sagtens se Clickbait-overskriften for mig: …

6,543 Likes, 282 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “E F T E R L Y S N I N GKan sagtens se Clickbait-overskriften for mig: “Forladt af sin sidste ven”, men gør det alligevel, for jeg har simpelthen brug for din hjælp:Vores ældste hund, Beauty (t.h.), blev i går aften skræmt til flugt af kanonslag ved vores hus i Græsted – og vi har ikke set hende siden. Normalt vil hun selv søge hjem, men vi har ikke haft vores daglige gang i Græsted i mange år, og hun er samtidig blevet en ældre dame. Vi er meget bekymrede for hende.Hvis du har set Beauty, må du meget gerne ringe på 21659015.”

Lars Løkke Rasmussen on Instagram: “Flinke mennesker her …

Lars Løkke Rasmussen på Instagram: “Flinke mennesker her på Hotel The Jeffersons. #fødselsdagskage klar til morgenmad efter min morgenløbetur, men det er nu først i morgen jeg bliver 52… 🇩🇰🇺🇸”

1802 Likes, 100 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Flinke mennesker her på Hotel The Jeffersons.

1,802 Likes, 100 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Flinke mennesker her på Hotel The Jeffersons. #fødselsdagskage klar til morgenmad efter min morgenløbetur, men det er nu først i morgen jeg bliver 52… 🇩🇰🇺🇸”

Lars Løkke Rasmussen on Instagram: “Bedst som jeg troede …

Lars Løkke Rasmussen på Instagram: “Bedst som jeg troede, at mine gode venner på Ekstrabladet helt havde tabt interessen for, ser jeg i dagens udgave, at jeg endnu en gang er normineret som årets torsk.Første gang jeg fik torsken var i 2013. Den blev brugt ved et torskegilde i @loekkefonden.dk, som siden er blevet en fast tradition, der har rejst mere end en million til arbejdet med drengene på kanten. Næste gang bliver i Thyborøn søndag, den 19. januar. Tænk sig om vi endnu engang kan få Ekstrabladet på sponsorlisten. Man bliver jo nærmest lykkelig ved tanken… 😄 God tirsdag.”

2103 Likes, 49 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Bedst som jeg troede, at mine gode venner på Ekstrabladet helt havde tabt …

2,103 Likes, 49 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Bedst som jeg troede, at mine gode venner på Ekstrabladet helt havde tabt interessen for, ser jeg i dagens udgave, at jeg endnu en gang er normineret som årets torsk.Første gang jeg fik torsken var i 2013. Den blev brugt ved et torskegilde i @loekkefonden.dk, som siden er blevet en fast tradition, der har rejst mere end en million til arbejdet med drengene på kanten. Næste gang bliver i Thyborøn søndag, den 19. januar. Tænk sig om vi endnu engang kan få Ekstrabladet på sponsorlisten. Man bliver jo nærmest lykkelig ved tanken… 😄 God tirsdag.”

Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) • Photos et … – Instagram

Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) • Photos et vidéos Instagram

101 k abonnés, 124 abonnements, 1 016 publications – Découvrez les photos et …

101 k abonnés, 124 abonnements, 1 016 publications – Découvrez les photos et les vidéos Instagram de Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke)

Lars Løkke Rasmussen on Instagram: “Når solen bryder frem …

Lars Løkke Rasmussen på Instagram: “Når solen bryder frem. 🇸🇪Bruger nogle dage i Sverige på at få hul på en bog, jeg længe har haft i tankerne. God søndag.”

4794 Likes, 105 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Når solen bryder frem. Bruger nogle dage i Sverige på at få hul på en bog, …

4,791 Likes, 105 Comments – Lars Løkke Rasmussen (@larsloekke) on Instagram: “Når solen bryder frem. 🇸🇪Bruger nogle dage i Sverige på at få hul på en bog, jeg længe har haft i tankerne. God søndag.”

Keywords: lars løkke instagram