Simi jan instagram

Simi Jan (@simijanofficial) • Instagram photos and videos

Storyteller by heart. International korrespondent TV2, vært på Go’ Aften Live samt forfatter til “Til te hos Taleban” (2012) og “Kære Kabul” (2022). · 502 posts.

Simi Jan (@simijanofficial) • Instagram photos and videos

Storyteller by heart. International korrespondent TV2, vært på Go’ Aften Live …

Simi Jan on Instagram: “Jeg nåede at se den modkørende bil i …

Simi Jan on Instagram: “Jeg nåede at se den modkørende bil i høj fart. Mit skrig druknede i braget. Støv. Mørke. Stilhed. Instinktivt forsøgte jeg at løsne sikkerhedsselen, for tænk hvis den sad fast, og ingen havde en saks? Heldigvis lykkedes det. Den modkørende bil havde ramt tæt på der, hvor jeg sad. Nemlig på forsædet. For en gangs skyld. Ligesom jeg normalt aldrig bruger sele i Afghanistan. For det gør ingen. Endelig fik jeg trukket mig ud af bilen. Med min mobiltelefon med optagelser. Alt andet var ligegyldigt. De optagelser var vigtige historier. Om børn, der sulter. Børn, der bliver solgt af deres forældre. Underernærede børn på hospitalet. Om mennesker, der lever under Taliban styret. Om ødelæggelserne efter den tyve år lange krig. Og alle de søde mennesker, jeg havde mødt på min rejse rundt i landet. Jeg skyndte mig over til føresædet. Airbags har virket. Ikke en selvfølge her. Jeg udbrød f-ordet. Upassende midt i Talibanland. Men der var ingen derude i ingenmandsland midt i Helmand på den knastøre jord. Heldigvis var alle i live. Også i den anden bil, hvor de sad omkring 10 mast sammen. En lille dreng på omkring fem år var i chok og begyndte at græde. Hans mor blødte i hovedet og foden. En anden kvinde blødte ved næsen. Jeg fandt mit medicinske kit frem og rakte dem desinficerende servietter. Og indså i dette splitsekund, hvor heldige vi havde været. Og hvor livsvigtig mit kit var. Men et åbent benbrud eller andet alvorligt kunne have kostet os livet. For det farligste sådanne steder er netop bilulykker. Der er ingen ambulancer i nærheden, ingen ordentlige sygehuse og ingen helikopter, der lige kommer og samler en op. Hospitalsvæsenet er kollapset i Afghanistan. Ingen klinikker i miles omkreds. Vi var midt i ingenting. Med den smukkeste stjernehimmel, som jeg senere taknemmeligt kiggede op på. Ulykken skete for nogle dage siden. Jeg har det godt, vil jeg gerne berolige alle med. Der er stadig flere blå mærker hist og pist, men det er jo billigt sluppet. Hvordan vi kom videre derfra, er en lang historie. Men jeg kan afsløre, at flere talibankrigere kom os til undsætning. Og jeg endte med at sove på et stengulv i et lerhus midt i de smadrede huse i Helmand.”

4445 Likes, 314 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Jeg nåede at se den modkørende bil i høj fart. Mit skrig druknede i braget.

4,443 Likes, 314 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Jeg nåede at se den modkørende bil i høj fart. Mit skrig druknede i braget. Støv. Mørke. Stilhed. Instinktivt forsøgte jeg at løsne sikkerhedsselen, for tænk hvis den sad fast, og ingen havde en saks? Heldigvis lykkedes det. Den modkørende bil havde ramt tæt på der, hvor jeg sad. Nemlig på forsædet. For en gangs skyld. Ligesom jeg normalt aldrig bruger sele i Afghanistan. For det gør ingen. Endelig fik jeg trukket mig ud af bilen. Med min mobiltelefon med optagelser. Alt andet var ligegyldigt. De optagelser var vigtige historier. Om børn, der sulter. Børn, der bliver solgt af deres forældre. Underernærede børn på hospitalet. Om mennesker, der lever under Taliban styret. Om ødelæggelserne efter den tyve år lange krig. Og alle de søde mennesker, jeg havde mødt på min rejse rundt i landet. Jeg skyndte mig over til føresædet. Airbags har virket. Ikke en selvfølge her. Jeg udbrød f-ordet. Upassende midt i Talibanland. Men der var ingen derude i ingenmandsland midt i Helmand på den knastøre jord. Heldigvis var alle i live. Også i den anden bil, hvor de sad omkring 10 mast sammen. En lille dreng på omkring fem år var i chok og begyndte at græde. Hans mor blødte i hovedet og foden. En anden kvinde blødte ved næsen. Jeg fandt mit medicinske kit frem og rakte dem desinficerende servietter. Og indså i dette splitsekund, hvor heldige vi havde været. Og hvor livsvigtig mit kit var. Men et åbent benbrud eller andet alvorligt kunne have kostet os livet. For det farligste sådanne steder er netop bilulykker. Der er ingen ambulancer i nærheden, ingen ordentlige sygehuse og ingen helikopter, der lige kommer og samler en op. Hospitalsvæsenet er kollapset i Afghanistan. Ingen klinikker i miles omkreds. Vi var midt i ingenting. Med den smukkeste stjernehimmel, som jeg senere taknemmeligt kiggede op på. Ulykken skete for nogle dage siden. Jeg har det godt, vil jeg gerne berolige alle med. Der er stadig flere blå mærker hist og pist, men det er jo billigt sluppet. Hvordan vi kom videre derfra, er en lang historie. Men jeg kan afsløre, at flere talibankrigere kom os til undsætning. Og jeg endte med at sove på et stengulv i et lerhus midt i de smadrede huse i Helmand.”

Simi Jan on Instagram: “Bøgeskoven…”

Simi Jan on Instagram: “Bøgeskoven…”

650 Likes, 11 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Bøgeskoven…” … Simi Jan er født på Gentofte Hospital en… more. View all 5 comments.

649 Likes, 11 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Bøgeskoven…”

Simi Jan on Instagram: “One-woman-team. Alene på arbejde …

Simi Jan på Instagram: “One-woman-team. Alene på arbejde. På en historisk dag her i Kabul. En mobil, mikrofon og stativ. Og en masse ord. Men Indeni mig gør det helvedes ondt. At overvære denne tragedie. Intet ord kan beskrive den følelse….”

8672 Likes, 212 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “One-woman-team. Alene på arbejde. På en historisk dag her i Kabul.

8,671 Likes, 212 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “One-woman-team. Alene på arbejde. På en historisk dag her i Kabul. En mobil, mikrofon og stativ. Og en masse ord. Men Indeni mig gør det helvedes ondt. At overvære denne tragedie. Intet ord kan beskrive den følelse….”

Simi Jan on Instagram: “Dagens kontor. Jeg skriver på livet løs …

Simi Jan on Instagram: “Dagens kontor. Jeg skriver på livet løs. Bølgernes brusende lyd og den varme brise giver energi. Men jeg sveder. Mest over ordene i bogen. De sidste kapitler skal på plads, det er slutspurten.Puha….#kærekabul”

421 Likes, 4 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Dagens kontor. Jeg skriver på livet løs. Bølgernes brusende lyd og den varme brise giver …

420 Likes, 4 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Dagens kontor. Jeg skriver på livet løs. Bølgernes brusende lyd og den varme brise giver energi. Men jeg sveder. Mest over ordene i bogen. De sidste kapitler skal på plads, det er slutspurten.Puha….#kærekabul”

Simi jan (@simijan4) • Instagram photos and videos

0 Followers, 4 Following, 4 Posts – See Instagram photos and videos from Simi jan (@simijan4)

Auktion. Hvor meget vil du byde for denne såkaldte julekrans …

Simi Jan on Instagram: “Auktion. Hvor meget vil du byde for denne såkaldte julekrans????? Morgenhumor. Fredagspanel i Go’ Morgen Danmark. Hvor vi i debatten om kunst, kom til at kommentere adventskransen på bordet. Bum bum. Og jeg kom til at sige, at vi da sætter en auktion i gang. Hvor meget vil du byde for kransen? Pengene går til Julehjælp til udsatte børnefamilier. Skriv et beløb og lad os se, hvor meget vi kan indsamle….:-)@michaeljew @gotv2dk @jonstephensen #gotv2dk #erdettekunst #adventskrans #auktion #julehjælp #lyserødadventskrans #julepynt #fredagspanel #jøden #simijan #mikkelkryger #glædeligjul”

57 Likes, 2 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Auktion. Hvor meget vil du byde for denne såkaldte julekrans????? Morgenhumor.

57 Likes, 2 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Auktion. Hvor meget vil du byde for denne såkaldte julekrans????? Morgenhumor. Fredagspanel i Go’ Morgen Danmark. Hvor vi i debatten om kunst, kom til at kommentere adventskransen på bordet. Bum bum. Og jeg kom til at sige, at vi da sætter en auktion i gang. Hvor meget vil du byde for kransen? Pengene går til Julehjælp til udsatte børnefamilier. Skriv et beløb og lad os se, hvor meget vi kan indsamle….:-)@michaeljew @gotv2dk @jonstephensen #gotv2dk #erdettekunst #adventskrans #auktion #julehjælp #lyserødadventskrans #julepynt #fredagspanel #jøden #simijan #mikkelkryger #glædeligjul”

Solsikke-lillebror… – Simi Jan on Instagram

Simi Jan on Instagram: “Solsikke-lillebror…”

295 Likes, 3 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Solsikke-lillebror…”

294 Likes, 3 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Solsikke-lillebror…”

Ind imellem er der brug for en lille tænkepause…. #kærekabul

Simi Jan on Instagram: “Ind imellem er der brug for en lille tænkepause…. #kærekabul”

939 Likes, 9 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Ind imellem er der brug for en lille tænkepause…. #kærekabul”

938 Likes, 9 Comments – Simi Jan (@simijanofficial) on Instagram: “Ind imellem er der brug for en lille tænkepause…. #kærekabul”

Keywords: simi jan instagram