Some kursus online

Social Media Manager kursus – 2 dage – Bliv skarp til SoMe!

Tilmeld dig kurset og lær bl.a. at tage hånd om Facebook, Instagram, LinkedIn og … Vi udbyder også dette SoMe Manager kursus i online kursusformat.

Bliv en professionel Social Media Manager. Tilmeld dig kurset og lær bl.a. at tage hånd om Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube.

SoMe Management kurser – Bliv ekspert i sociale medier

Læs her om forskellige retninger og genrer inden for SoMe læring og uddannelse. … Kursus. 2 dage. Fra 6.995 DKK. Flere byer (4). Holdundervisning, Online …

Med et kursus i sociale medier ruster du dig til fremtidens kommunikative landskab. Læs her om forskellige retninger og genrer inden for SoMe læring og uddannelse.

SoMe for Begyndere – SoMe og Digital Marketing gjort enkelt

SoMe for Begyndere – Digital Marketing, Sociale Medier og Kommunikation gjort enkelt – Onlinekursus og undervisning for små virksomheder!

Kursus i sociale medier – Gør dig klar til et SoMe job – Itucation

På vores SoMe kursus bliver du undervist i baggrunden for de sociale medier, samt forskellene på dem. Derfor får du grundig kendskab og erfaring i Facebook, …

Vil du lære alt om SoMe? Så deltag i vores kursus i sociale medier og kom et stort skridt nærmere dit næste job med SoMe i centrum. Læs mere her!

Sociale medier – Tag et SoMe-kursus på akademiniveau

Sociale medier – Tag et SoMe-kursus på akademiniveau | Cphbusiness

På kurset sociale medier skal du blandt andet arbejde med: Social mediestrategi; Formidling af indhold på communities; Opbygningen af et online community …

Arbejder du med sociale medier i din virksomhed, eller vil du gerne gøre det? Tag et kursus i sociale medier på Cphbusiness og styrk din profil. Tilmeld dig nu.

Det ultimative SoMe-kursus

Bliv den bedste Social Media-redaktør | 4-dages kursus

Arbejd strategisk og målrettet med platforme, indhold og community management. Tilmeld dig kurset på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

SoMe kursus – Bliv skarp på Sociale Medier med et online …

SoMe kursus – Bliv skarp på Sociale Medier med et online kursus – Kursusnet

SoMe kursus. SoMe er sammentrækningen af Social Media – eller på dansk sociale medier. Her er fokus på de tjenester og platforme, som brugerne primært …

De 6 bedste gratis onlinekurser – Superego

15. feb. 2022 — Gratis online kurser i digital marketing. Kunne du også godt tænke dig at få flere kompetencer inden for digital markedsføring?

Er du på udkig efter nogle gode gratis kurser inden for digital marketing. Så tag et kig på denne liste.

Online kursus i sociale medier

Hos Socialemedier.dk tilbyder vi en bred vifte af online kurser målrettet de sociale medier. Du kan nedenfor gå ind på de enkelte SoMe platforme og finde …

SoMe Kursus | Fra strategi til indhold – Erhvervsakademi Aarhus

SoMe Kursus | Fra strategi til indhold | 4 kursusdage

På vores SoMe kursus lærer du at tjene penge på Sociale Medier. … media specialist i Riveronline, hvor han har stor erfaring med at vejlede virksomheder.

På vores SoMe kursus lærer du at tjene penge på Sociale Medier. Vi har skræddersyet 4 kursusdage for 4800,- 5 ECTS-point. Tilmeld her →

Keywords: some kursus online