Tillykke i skal have trillinger instagram

“Ser “Tillykke I skal have trillinger” på DR1 med Maria og …

Superfit Mor • Thora Bjørn 🌱 på Instagram: “Ser “Tillykke I skal have trillinger” på DR1 med Maria og Anders’ tre små mirakler. Jeg bliver helt rørt.❤️ Jeg har jo hjulpet Maria med genoptræning af hendes kerne og mavemuskler efter graviditeten. Her ser du Maria og jeg til vores første 1:1 session KUN 7 UGER efter trillingerne kom til verden. Hvis du swiper til venstre, kan du se Marias fantastiske mave sidst i graviditeten. 👉Kan man andet end bøje sig i støvet over, hvad en kvindekrop kan præstere!! – og hendes psyke! 🙌 Jeg er DYBT imponeret over Maria og hele hendes seje familie.😍 Efter vores første session, skrev jeg på bloggen om vores ALLERFØRSTE udfordring på vejen tilbage til en stærk kerne for Maria. Det kan du læse via DIREKTE LINK I PROFIL⤴️⤴️⤴️ Hvis du døjer med delte mavemuskler eller svag kerne efter graviditet, er det sandsynligvis også dér, du bør starte, når du går i gang med genoptræning af kernen.På billedet er jeg ved at teste Marias mavemuskler for rectus diastase (delte mavemuskler). Som du ser bruger jeg begge mine hænder, fordi Marias diastase var ganske bred. Bindevævet jeg føler på her på billedet, var også meget blødt og selve “opdelingen” var meget dyb. Ikke så sært med tanke på hendes imponerende gravidmave!På Superfitmor.dk kan du også læse mere om konsekvenserne ved delte mavemuskler (der langt fra KUN handler om, at man ser gravid ud, selvom baby for længst er ankommet!) og hvordan vi markant kan forbedre og i de fleste tilfælde helt afhjælpe tilstanden vha. genoptræning. Kh,Thora ❤️ @triplets_of_copenhagen #superfitmor #deltemavemuskler #rectusdiastase #trillinger #fladmaveonline #diastasisrecti #abdominalseparation #mombody #corerehab #tillykkeiskalhavetrillinger #dr1 #åndedræt #sundmor #core #kerne #triplets #training #træning #onlinetræning #trænmedmig”

158 Likes, 10 Comments – Superfit Mor • Thora Bjørn (@superfitmor.dk) on Instagram: “Ser “Tillykke I skal have trillinger” på DR1 med Maria og Anders’ …

158 Likes, 10 Comments – Superfit Mor • Thora Bjørn 🌱 (@superfitmor.dk) on Instagram: “Ser “Tillykke I skal have trillinger” på DR1 med Maria og Anders’ tre små mirakler. Jeg bliver helt rørt.❤️ Jeg har jo hjulpet Maria med genoptræning af hendes kerne og mavemuskler efter graviditeten. Her ser du Maria og jeg til vores første 1:1 session KUN 7 UGER efter trillingerne kom til verden. Hvis du swiper til venstre, kan du se Marias fantastiske mave sidst i graviditeten. 👉Kan man andet end bøje sig i støvet over, hvad en kvindekrop kan præstere!! – og hendes psyke! 🙌 Jeg er DYBT imponeret over Maria og hele hendes seje familie.😍 Efter vores første session, skrev jeg på bloggen om vores ALLERFØRSTE udfordring på vejen tilbage til en stærk kerne for Maria. Det kan du læse via DIREKTE LINK I PROFIL⤴️⤴️⤴️ Hvis du døjer med delte mavemuskler eller svag kerne efter graviditet, er det sandsynligvis også dér, du bør starte, når du går i gang med genoptræning af kernen.På billedet er jeg ved at teste Marias mavemuskler for rectus diastase (delte mavemuskler). Som du ser bruger jeg begge mine hænder, fordi Marias diastase var ganske bred. Bindevævet jeg føler på her på billedet, var også meget blødt og selve “opdelingen” var meget dyb. Ikke så sært med tanke på hendes imponerende gravidmave!På Superfitmor.dk kan du også læse mere om konsekvenserne ved delte mavemuskler (der langt fra KUN handler om, at man ser gravid ud, selvom baby for længst er ankommet!) og hvordan vi markant kan forbedre og i de fleste tilfælde helt afhjælpe tilstanden vha. genoptræning. Kh,Thora ❤️ @triplets_of_copenhagen #superfitmor #deltemavemuskler #rectusdiastase #trillinger #fladmaveonline #diastasisrecti #abdominalseparation #mombody #corerehab #tillykkeiskalhavetrillinger #dr1 #åndedræt #sundmor #core #kerne #triplets #training #træning #onlinetræning #trænmedmig”

@triplets_of_copenhagen • Instagram photos and videos

359k Followers, 2845 Following, 851 Posts – See Instagram photos and videos from @triplets_of_copenhagen.

F***! Vi skal have trillinger – Instagram

Michella Meier-Morsi på Instagram: “F***! Vi skal have trillinger🤯⁣Om lidt har vi fem børn mellem 0 og 3 år🙈⁣⁣Det har de sidste par dage været den dominerende tanke i mit hoved… måske lyder det fjollet, at det først rigtig er ved at gå op for mig nu, men det er ikke desto mindre sandheden.⁣⁣De første seks uger, efter vi fandt ud af, at vi skulle have trillinger, brugte vi på at beslutte os for at beholde hele banden.⁣⁣Og de sidste 20 uger har jeg ikke tænkt på andet end, at jeg ikke skulle gå i fødsel for tidligt.⁣⁣Jeg har brugt hele graviditeten på at frygte alt det, der kan gå galt – og på ingen måde forberedt mig selv på, at der kommer tre små babyer på den anden side.⁣⁣Egentlig tror jeg ikke på, at man kan forberede sig på trillinger🙈⁣Jeg tror hverken, at Mark, dullerne eller jeg rigtig forstår det, og hvad det betyder, før vi står med vores tre nye familiemedlemmer😅⁣⁣Det er en helt vildt overvældende tanke, at Rip, Rap og Rup melder deres ankomst inden for de næste godt tre uger.⁣Jeg har grædt et par gange af ren og skær overvældelse🤣⁣⁣Mark og jeg går og griner højlydt flere gange om dagen, når vi minder hinanden om, hvor kort tid der er tilbage.⁣⁣⁣Men helt seriøst, hvem kunne i deres vildeste fantasi have forestillet sig at få fem børn på tre år og to graviditeter?! ⁣⁣Så nu er vi begyndt at lave lister over alt det, vi mangler at købe, alt det der skal hænges op og samles og fikses og findes.⁣Og jeg håber sådan, at vi får 19 dage mere – for ellers når vi helt sikkert ikke at blive klar 🤣🙈⁣⁣⁣⁣⁣#trillinger #triplets #tripletpregnancy #twinsandtriplets #gravid #pregnancy #termin2022 #twinmom #tripletmom #pregnantbelly #pregnantphoto #gravidfoto #32weekspregnant #32weeks #uge32 #gravidfoto #gravidfotografering #graviditet #maternity”

7901 Likes, 101 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “F***! Vi skal have trillinger ⁣ Om lidt har vi fem børn mellem 0 og 3 …

7,901 Likes, 102 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “F***! Vi skal have trillinger🤯⁣Om lidt har vi fem børn mellem 0 og 3 år🙈⁣⁣Det har de sidste par dage været den dominerende tanke i mit hoved… måske lyder det fjollet, at det først rigtig er ved at gå op for mig nu, men det er ikke desto mindre sandheden.⁣⁣De første seks uger, efter vi fandt ud af, at vi skulle have trillinger, brugte vi på at beslutte os for at beholde hele banden.⁣⁣Og de sidste 20 uger har jeg ikke tænkt på andet end, at jeg ikke skulle gå i fødsel for tidligt.⁣⁣Jeg har brugt hele graviditeten på at frygte alt det, der kan gå galt – og på ingen måde forberedt mig selv på, at der kommer tre små babyer på den anden side.⁣⁣Egentlig tror jeg ikke på, at man kan forberede sig på trillinger🙈⁣Jeg tror hverken, at Mark, dullerne eller jeg rigtig forstår det, og hvad det betyder, før vi står med vores tre nye familiemedlemmer😅⁣⁣Det er en helt vildt overvældende tanke, at Rip, Rap og Rup melder deres ankomst inden for de næste godt tre uger.⁣Jeg har grædt et par gange af ren og skær overvældelse🤣⁣⁣Mark og jeg går og griner højlydt flere gange om dagen, når vi minder hinanden om, hvor kort tid der er tilbage.⁣⁣⁣Men helt seriøst, hvem kunne i deres vildeste fantasi have forestillet sig at få fem børn på tre år og to graviditeter?! ⁣⁣Så nu er vi begyndt at lave lister over alt det, vi mangler at købe, alt det der skal hænges op og samles og fikses og findes.⁣Og jeg håber sådan, at vi får 19 dage mere – for ellers når vi helt sikkert ikke at blive klar 🤣🙈⁣⁣⁣⁣⁣#trillinger #triplets #tripletpregnancy #twinsandtriplets #gravid #pregnancy #termin2022 #twinmom #tripletmom #pregnantbelly #pregnantphoto #gravidfoto #32weekspregnant #32weeks #uge32 #gravidfoto #gravidfotografering #graviditet #maternity”

Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) • Instagram …

Mor til tvillinger og trillinger⁣ ♡ Efterfødselskroppen • Rectus diastase • Moderskabet • Sustainability⁣ •⁣ Agent: Christina@sisusocial.dk⁣.

Ida Maria Christensen (@triple_surprise) • Instagram photos …

❤️ Mor til 6 ✨️ 3 + trillinger Cerebral Parese Hjemmepasning Steinerbørn Bæredygtighed · 470 posts · 42.8K followers · 684 following.

debbie.s.skov – Instagram

Debbie Sibbern Skov. Mor til trillinger. Med i Tv programmet “Tillykke i skal have trillinger” Hverdag og familieliv med 3 små børn.

Michella Meier-Morsi on Instagram: “Der er især to tidspunkter …

Michella Meier-Morsi på Instagram: “Der er især to tidspunkter, hvor jeg finder det en anelse hårdt at have tvillinger.⁣⁣1. Når den ene er syg, og den anden ikke er.⁣Der er deres behov så forskellige, at det er umuligt ikke at skuffe den raske pige😢⁣De sidste par dage har det gået ud over Pippa, som har langet ud efter både os og sin søster. Og det gør så ondt i mit hjerte💔⁣⁣Men der er ikke noget at gøre ved det. Sådan er livet bare.⁣Heldigvis hjælper det på alles humør, når panodilen virker, og vi kan gå en lille tur. Så er der lidt mere ro på.⁣⁣2. Når den raske tvilling bliver smittet af den syge, og får feber akkurat som den første er blevet feberfri 🤦🏼‍♀️⁣⁣Altså vores nuværende situation, hvor Ophelia blev så ked af det over manglende opmærksomhed, at hun var lige ved at kaste op af sit grådanfald.⁣⁣Jeg håber virkelig, at det er en kort febertur, for jeg er seriøst træt nu🥴”

Der er især to tidspunkter, hvor jeg finder det en anelse hårdt at have tvillinger.⁣ … michellameiermorsi VI SKAL PÅ FERIE!!! ☀️ ⁣

200 Likes, 6 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Der er især to tidspunkter, hvor jeg finder det en anelse hårdt at have tvillinger.⁣⁣1. Når den ene er syg, og den anden ikke er.⁣Der er deres behov så forskellige, at det er umuligt ikke at skuffe den raske pige😢⁣De sidste par dage har det gået ud over Pippa, som har langet ud efter både os og sin søster. Og det gør så ondt i mit hjerte💔⁣⁣Men der er ikke noget at gøre ved det. Sådan er livet bare.⁣Heldigvis hjælper det på alles humør, når panodilen virker, og vi kan gå en lille tur. Så er der lidt mere ro på.⁣⁣2. Når den raske tvilling bliver smittet af den syge, og får feber akkurat som den første er blevet feberfri 🤦🏼‍♀️⁣⁣Altså vores nuværende situation, hvor Ophelia blev så ked af det over manglende opmærksomhed, at hun var lige ved at kaste op af sit grådanfald.⁣⁣Jeg håber virkelig, at det er en kort febertur, for jeg er seriøst træt nu🥴”

Michelle Dalby Mejer (@michellemejer) • Instagram photos …

Det altid godt at have en til at hjælpe når det svært at komme op … Tillykke til min søde mor der i dag har fødselsdag ☺️ #tillykke #.

Tillykke, I skal have trillinger!» In tonight’s episode … – Instagram

triplets_of_copenhagen på Instagram: “It is Thursday, which means a new episode of our TV-series «Tillykke, I skal have trillinger!» In tonight’s episode our precious trio is born, and you get to follow us the whole day. 👶🏼👶🏼👶🏼⁣⁣This is an English translation of the subtitles for this teaser:⁣- In one hour we’ll see the babies. Or less. ⁣- Congratulations, congratulations. Three beautiful, perfect children. ⁣- Who is that?⁣- That is number one. ⁣- Is that Iben? Yes. ⁣- Great that they are so big. ⁣- It’s just very touching. ⁣- Hi, my darling. ⁣- My darling, hi. ⁣- He is so cute. ⁣- I am sitting with three healthy children. ⁣- That was not a given. ⁣- There was a 70% chance. ⁣- Welcome to the world. ⁣⁣It feels strange watching myself scared, unsecure and emotional, with swollen and red face with visible blood veins. At the same time it feels so wonderful being able to see my babies being born, and see what happened in the first hours of their life when I was separated from them. They are so incredibly cute, and it makes my heart burst watching them. ⁣❤️❤️❤️⁣I have also written the first part of my birth story and put it out on my blog – I thought I would let you watch the episode before I continue telling my own memories from that day. ⁣Link in bio. ☺️⁣I hope you enjoy watching the episode, either on DR1 tonight at 21.00 or online on dr.dk. 🤗Unfortunately there are no English subtitles, but I will write summaries of our parts of the episodes when I get the time.⁣ 😘”

11.8k Likes, 409 Comments – @triplets_of_copenhagen on Instagram: “It is Thursday, which means a new episode of our TV-series «Tillykke, I skal have …

12K Likes, 409 Comments – @triplets_of_copenhagen on Instagram: “It is Thursday, which means a new episode of our TV-series «Tillykke, I skal have trillinger!» In tonight’s episode our precious trio is born, and you get to follow us the whole day. 👶🏼👶🏼👶🏼⁣⁣This is an English translation of the subtitles for this teaser:⁣- In one hour we’ll see the babies. Or less. ⁣- Congratulations, congratulations. Three beautiful, perfect children. ⁣- Who is that?⁣- That is number one. ⁣- Is that Iben? Yes. ⁣- Great that they are so big. ⁣- It’s just very touching. ⁣- Hi, my darling. ⁣- My darling, hi. ⁣- He is so cute. ⁣- I am sitting with three healthy children. ⁣- That was not a given. ⁣- There was a 70% chance. ⁣- Welcome to the world. ⁣⁣It feels strange watching myself scared, unsecure and emotional, with swollen and red face with visible blood veins. At the same time it feels so wonderful being able to see my babies being born, and see what happened in the first hours of their life when I was separated from them. They are so incredibly cute, and it makes my heart burst watching them. ⁣❤️❤️❤️⁣I have also written the first part of my birth story and put it out on my blog – I thought I would let you watch the episode before I continue telling my own memories from that day. ⁣Link in bio. ☺️⁣I hope you enjoy watching the episode, either on DR1 tonight at 21.00 or online on dr.dk. 🤗Unfortunately there are no English subtitles, but I will write summaries of our parts of the episodes when I get the time.⁣ 😘”

Før dullerne blev født, brugte Mark og jeg evigheder på at lave …

Michella Meier-Morsi på Instagram: “Før dullerne blev født, brugte Mark og jeg evigheder på at lave juledekorationer, granguirlander, julefrokost og -godter.⁣Hjemmelavet, smukt og mega overskudsagtigt🎄⁣⁣Jeg var iført tætsiddende kjoler i sarte stoffer, tårnhøje hæle med røde såler og altid nylakerede negle.⁣⁣Nu er granguirlanderne lavet af plastik, juledekorationerne er erstattet af almindelige lysestager, og småkagerne lader vente på sig.⁣⁣Ligesom hælene er skiftet ud med sneakers og gummistøvler, neglene er flækkede, og mine udgroninger er temmelig tarvelige🤣 Den sidste er ny – jeg fik ny hårfarve af at være gravid, men jeg nægter at acceptere, at jeg ikke længere er blond🤪⁣⁣Det hele er blevet det muliges kunst.⁣Vi kunne sikkert sagtens gøre som før – men det ville koste mig tid væk fra børnene og alle mine aftener. Og det har jeg hverken lyst eller overskud til.⁣⁣Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget. ⁣For pigernes ankomst åbnede mine øjne for, hvad jeg spiser, ifører mig, påfører mig og forbruger. Både ift. miljøet og vores families sundhed.⁣⁣Og selvom der stadig bliver diskuteret livligt, om plastik eller gran er bedst for miljøet (vores har allerede holdt tre år, så de bliver mere og mere miljørigtige), så er der ingen tvivl om, hvad vi bør gøre os af tanker, når vi køber tøj.⁣⁣Personligt køber jeg markant mindre tøj – som i næsten ingenting. Og det er hovedsageligt basic pieces. Det skyldes både mangel på tid, penge, lyst og en ændret holdning til forbrug.⁣Men vigtigst af alt, så forsøger jeg udelukkende at købe miljørigtigt og socialt ansvarligt – det giver mig bare bedre samvittighed🤷🏼‍♀️⁣⁣GOTS certificeringen er derfor et hit herhjemme. Og så har jeg efterhånden erfaret, at meget af det tøj, der er produceret i Tencel Lyocel, er vildt behageligt, let at rengøre og nemt at løbe rundt efter to tossede trunter i.⁣⁣I dag nød jeg vores “det muliges kunst” iført verdens blødeste kjole, under min fake granguirlande og med verdens bedste børn.⁣Min julestemning har aldrig været større, og mit hjerte har aldrig været mere fyldt❤️⁣⁣@momsterdk @conservandum_bygreencotton #conservandum⁣#momsterkampagne⁣#momsterxconservandum”

198 Likes, 7 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Før dullerne blev født, brugte Mark og jeg evigheder på at lave …

198 Likes, 7 Comments – Michella Meier-Morsi (@michellameiermorsi) on Instagram: “Før dullerne blev født, brugte Mark og jeg evigheder på at lave juledekorationer, granguirlander, julefrokost og -godter.⁣Hjemmelavet, smukt og mega overskudsagtigt🎄⁣⁣Jeg var iført tætsiddende kjoler i sarte stoffer, tårnhøje hæle med røde såler og altid nylakerede negle.⁣⁣Nu er granguirlanderne lavet af plastik, juledekorationerne er erstattet af almindelige lysestager, og småkagerne lader vente på sig.⁣⁣Ligesom hælene er skiftet ud med sneakers og gummistøvler, neglene er flækkede, og mine udgroninger er temmelig tarvelige🤣 Den sidste er ny – jeg fik ny hårfarve af at være gravid, men jeg nægter at acceptere, at jeg ikke længere er blond🤪⁣⁣Det hele er blevet det muliges kunst.⁣Vi kunne sikkert sagtens gøre som før – men det ville koste mig tid væk fra børnene og alle mine aftener. Og det har jeg hverken lyst eller overskud til.⁣⁣Intet er dog så skidt, at det ikke er godt for noget. ⁣For pigernes ankomst åbnede mine øjne for, hvad jeg spiser, ifører mig, påfører mig og forbruger. Både ift. miljøet og vores families sundhed.⁣⁣Og selvom der stadig bliver diskuteret livligt, om plastik eller gran er bedst for miljøet (vores har allerede holdt tre år, så de bliver mere og mere miljørigtige), så er der ingen tvivl om, hvad vi bør gøre os af tanker, når vi køber tøj.⁣⁣Personligt køber jeg markant mindre tøj – som i næsten ingenting. Og det er hovedsageligt basic pieces. Det skyldes både mangel på tid, penge, lyst og en ændret holdning til forbrug.⁣Men vigtigst af alt, så forsøger jeg udelukkende at købe miljørigtigt og socialt ansvarligt – det giver mig bare bedre samvittighed🤷🏼‍♀️⁣⁣GOTS certificeringen er derfor et hit herhjemme. Og så har jeg efterhånden erfaret, at meget af det tøj, der er produceret i Tencel Lyocel, er vildt behageligt, let at rengøre og nemt at løbe rundt efter to tossede trunter i.⁣⁣I dag nød jeg vores “det muliges kunst” iført verdens blødeste kjole, under min fake granguirlande og med verdens bedste børn.⁣Min julestemning har aldrig været større, og mit hjerte har aldrig været mere fyldt❤️⁣⁣@momsterdk @conservandum_bygreencotton #conservandum⁣#momsterkampagne⁣#momsterxconservandum”

Keywords: tillykke i skal have trillinger instagram